top of page
Poza scriitoruluiVocea Banatului

Țeapă de un miliard de euro dată românilor. De PNL!

Actualizată în: 21 mai

Surprize, surprize! Senatorul Florin Cîțu, fost președinte PNL și premier al României din partea aceluiași partid, este cercetat pentru o țeapă de peste 1 miliard de euro dată în plină pandemie.


Acum, justițiarul Dunca a fost redus la tăcere de „preacinstitul” Florin Cîțu. În trei ani de mandat, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin s-a crezut judecător, avându-i în boxa acuzaților doar pe cei din fosta conducere. Acum, când colegul lui de partid, Florin Cîțu, este cercetat pentru un prejudiciu de peste 1 miliard de euro, tace mâlc. Care sunt hoții, domnule președinte?


Fostul premier și președinte al PNL, Florin Cîțu, este cercetat de DNA, împreună cu foștii miniștri ai Sănătății, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă, ambii de la USR, într-un dosar privind achiziția nejustificată a unor cantități enorme de vaccin anticoronavirus. Deși aveau deja cumpărate, înainte de 1 ianuarie 2021, peste 37 de milioane de doze, suficient pentru a imuniza populația întregii țări, Florin Cîțu și cei doi miniștri au mai cumpărat aproape 53 de milioane de doze de Moderna și Pfizer. Nimeni nu știe pentru ce și pentru cine. Cel puțin, nu deocamdată, dar sperăm ca ancheta să scoată la iveală motivele din spatele unei decizii care a dus la un prejudiciu de peste un miliard de euro.


În Caraș-Severin, județul în care pesediștii sunt hoți, iar liberalii, niște fetițe pure, justițiarul Romeo Dunca tace mâlc. Cum este ca omul care ți-a fost șef pe linie de partid, care a stat la cârma banilor când a fost ministru de Finanțe și, mai grav, a ocupat fotoliul de premier, să fie cercetat pentru un prejudiciu nemaiîntâlnit? Pentru o hoție cum nu le-a mai fost dat românilor să vadă?


După aflarea veștii despre colegul său de partid, ieri Romeo Dunca a revenit pe Facebook la singura lui grijă: munții și stratul de zăpadă. E mai bine acolo decât în politică și administrație. Vorba aceea, în vârf de munte nu te vede nimeni când calci în străchinile justiției.



Sursa foto: Facebook Partidul Naţional Liberal

1 afișare0 comentarii

Comments


bottom of page