top of page
Poza scriitoruluiVocea Banatului

Șeful PSD, săgeți la adresa liberalilor, după recenta întrunire PNL de la Vila Lac: Nu trebuie să st

Mai-marii liberali, dar și cei din conducerea PSD-ului discută, în aceste zile, strategia pentru perioada următoare.

Ședințele au loc în perspectiva rotativei din mai, când urmează să se instaleze premierul de la PSD, în locul actualului șef al Guvernului, liderul PNL, Nicolae Ciucă, dar și cu câteva zile înainte să se reia activitatea parlamentară, știut fiind faptul că pe 1 februarie începe noua sesiune a Parlamentului.

Ședință a conducerii PSD

După discuțiile avute de liberali, recent, la Vila Lac, a venit rândul social-democraților să aibă o ședință a conducerii partidului.

Context în care se pare că liderul PSD, Marcel Ciolacu, n-ar fi pierdut ocazia să lanseze o ironie îndreptată către partenerii de coaliție, politicienii de la PNL, tocmai pe fondul ședinței neoficiale pe care aceștia au avut-o duminică la Vila Lac. S-ar fi întâmplat în cadrul Consiliului Politic Național al PSD, când șeful formațiunii social-democrate le-ar fi spus colegilor săi că ședința nu va fi asemeni celei a liberalilor.

Noi stăm așezați și discutăm fără să ne fie frică de nimic. Avem ședințe liniștite și nu trebuie să stăm câte 6 ore cu bruiaj ca să venim cu soluții pentru români”, ar fi spus Ciolacu, potrivit stiripesurse.ro.

Șeful PSD ar fi făcut aluzie la recenta întrunire a liberalilor, unde participanții ar fi stat mai multe ore la discuții și ar fi existat instalații de bruiaj pentru a nu „transpira” în presă ceea ce s-a vorbit la acea ședință informală.

Sursa: national.ro

Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu

0 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page