top of page

Îngrijire la domiciliu, noul serviciu propus de candidatul PSD la Primăria Reșița

Actualizată în: 5 iun.



Reșițenii care se confruntă cu diverse probleme de sănătate, fie ele temporare sau permanente, au nevoie de servicii de îngrijire la domiciliu.




Popovici a criticat administrația locală curentă pentru lipsa de alternative pentru cei imobilizați la pat sau care necesită tratamente medicale la domiciliu, cum ar fi perfuzii, injecții sau masaj terapeutic.


Pentru a remedia această situație, Ionuț Popovici a propus un plan ambițios de modernizare a infrastructurii care să includă toate cartierele orașului, nu doar zonele centrale:


„Reșițenii care se confruntă cu diverse probleme de sănătate, fie ele temporare sau definitive, au nevoie de ajutor. În prezent, administrația locală nu oferă nicio variantă pentru cei care sunt imobilizați la pat sau necesită tratament perfuzabil, o injecție, masaj terapeutic etc.”, a declarat Popovici.


În cadrul programului său electoral, Popovici a pregătit soluții concrete pentru a veni în sprijinul acestor persoane vulnerabile din comunitatea Reșiței. El a promis că, în mandatul său, oricine, indiferent de vârstă sau situație medicală, va putea solicita sprijinul specialiștilor angajați în cadrul Primăriei Reșița pentru servicii de îngrijire la domiciliu.


„Oricine, indiferent de vârstă, poate ajunge în situația de a avea nevoie de îngrijire la domiciliu. Persoanele aflate în această situație vor putea solicita sprijinul specialiștilor angajați în cadrul Primăriei Reșița”, a adăugat el.


(PE)





8 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page