top of page
Poza scriitoruluiVocea Banatului

Virgil Popescu, sfaturi-ŞOC pentru români! E anti-companii din energie: „Oamenii cu facturi inexplic

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, și-a dat propriul exemplu românilor care se tem de ce va urma odată cu sezonul rece, cu privire la facturile la încălzire.

”Port blugi în casă, indiferent de anotimp, nu am purtat niciodată pantaloni scurți”, a spus ministrul Energiei.

Stă la 19 grade C în casă

Virgil Popescu a mai dezvăluit și care este temperatura pe care o consideră optimă în locuința sa: ”Nu stau la 20 de grade, pe la 22-23 de grade mă simt bine, trebuie să recunosc. Nici mai sus, dar nici la 19 grade”.

Furnizorii vor întârzia emiterea facturilor privind consumul pe luna septembrie, întrucât nu au avut timp să-şi adapteze softurile de emitere a facturilor. Virgil Popescu are şi sfaturi pebtru aceste cazuri.

Prețul pentru energie electrică și gaz natural este protejat pentru populație la nivelul anului trecut. În mod normal, pe consumuri normale, facturile nu ar trebuie să fie mai mari faţă de acum un an sau acum doi ani de zile.

De aceea am plafonat la 68 de bani pentru primii 100 KWh, la 80 de bani primii 255 de KWh. Aproape 90% din populație are un preț foarte bun la electricitate și la gaz. Nu există plafon ca anul trecut și prețul este de 31 de bani indiferent de plafon.

Pot să existe cazuri de greșeli de citire, factura eronată. Oamenii să nu plătească facturi greșite. Îți dai seama în funcție de cum ai plătit înainte şi te îndrepți la furnizor și apoi la ANRE”, a spus ministrul Energiei.

Atenție, ANRE trebuie să vă răspundă în termen de 60 de zile la această reclamație, timp în care pot să ia și măsuri.

Sursa foto: Facebook Virgil Popescu

0 afișări0 comentarii

Comentarios


bottom of page