top of page

Tabăra de la Râul Alb, modernizată pentru copiii și tinerii Reșiței

Actualizată în: 5 iun.



Tabăra de la Râul Alb poate fi transformată într-un spațiu modern pentru copiii și tinerii din Reșița, unde aceștia să poată petrece câteva zile de neuitat, consideră Ionuț Popovici, candidatul PSD la Primăria Reșița.



„Tabăra de la Râul Alb, aflată la doar câțiva kilometri de Reșița, este un spațiu ignorat de actuala administrație locală. Nimeni nu s-a gândit să le ofere copiilor din Reșița un spațiu modern, în natură, unde să poată petrece câteva zile de neuitat”, a declarat Popovici.


Candidatul PSD vrea să transforme Tabăra de la Râul Alb într-un spațiu de recreere și educație pentru copiii și tinerii Reșiței. El a promis că, odată ajuns în funcția de primar al Reșiței, va prelua în administrare de la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Tabăra Râul Alb și va iniția procesul de modernizare a acesteia.


„Spațiul poate fi ușor modernizat, oferind multiple variante de distracție. Iar copiii și tinerii Reșiței merită un astfel de spațiu, în care să se bucure de natură, de diverse ateliere, cursuri și jocuri, departe de agitația din oraș”, a adăugat el.


Această inițiativă subliniază angajamentul lui Ionuț Popovici față de nevoile și aspirațiile tinerei generații din Reșița. Prin transformarea Taberei de la Râul Alb într-un spațiu modern și accesibil, administrația locală poate oferi copiilor și tinerilor oportunități de învățare, dezvoltare și relaxare în mijlocul naturii.

(PE)




5 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page