top of page

Silviu Hurduzeu face apel la unitate și construcție. „Toate pânzele sus!”




Cu doar câteva zile înainte de alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, își exprimă încrederea într-un viitor mai bun pentru județ.



„Toate pânzele sus. Înainte, cu speranţa şi convingerea că va fi bine”, declară Hurduzeu, subliniind importanța unui vot pozitiv, care să aducă unitate și să contribuie la construcție.


Cu o atitudine pozitivă și proiecte bine definite, el își asumă angajamentul de a aduce schimbarea necesară în raporturile dintre Consiliul Județean și primării.


„Am încercat și reușit să merg în toate localitățile din județ pentru a le arăta oamenilor că fiecare dintre ei contează.


Dialogul continuu și susținut este esențial pentru o colaborare eficientă între CJ și primării”, explică Hurduzeu, subliniind nevoia de o schimbare de atitudine și o relație mai strânsă între administrațiile locale și județene.


În contrast cu adversarii săi, Hurduzeu promovează un discurs al colaborării și al construcției, evitând scandalul și circul permanent. „Proiectele se nasc din consens și dezbatere constructivă. Circul permanent este un semn al neputinței administrative și politice”, subliniază el, evidențiind nevoia de stabilitate și cooperare pentru a aduce progresul în Caraș-Severin.


Cu susținerea puternică a PSD și a comunității, Hurduzeu se declară optimist în privința rezultatului alegerilor din 9 iunie. „Nu doar că vom câștiga alegerile, dar vom obține o majoritate categorică în Consiliul Județean și vom putea implementa proiectele importante de dezvoltarea  infrastructurii și reindustrializare a județului”, afirmă el, subliniind angajamentul său față de dezvoltarea și bunăstarea județului.


În final, Hurduzeu îi îndeamnă pe toți cărășenii să creadă în viitorul județului și să voteze pentru echipa PSD. „Pe 9 iunie, vă invit pe toți să credeți în Caraș-Severin și să alegeți Silviu Hurduzeu pentru președinția Consiliului Județean și echipa Partidului Social Democrat.” (PE)




5 afișări0 comentarii

Commentaires


bottom of page