top of page

Silviu Hurduzeu, despre Brian Filimon: „Mă bucur că face parte din echipa mea și a PSD”



Silviu Hurduzeu, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin, a subliniat recent rolul esențial al lui Brian Filimon, un om care și-a dovedit excelența în fotbal, politică și administrație publică.


Hurduzeu și-a exprimat entuziasmul pentru parteneriatul lor în echipa PSD, declarând că împreună vor construi un viitor mai bun pentru Măureni și Caraș-Severin.


„Brian Filimon este un campion și în fotbal, și în politică, și în administrație. Mă bucur că face parte din echipa mea și a PSD. Am un partener cu care să construiesc în următorii patru ani – pentru Măureni și pentru CarașSeverin”, a afirmat Hurduzeu.


Liderul PSD Caraș-Severin a participat alături de Brian Filimon la inaugurarea și sfințirea parcului din satul Șoșdea. Evenimentul, desfășurat chiar de 1 iunie, a fost un cadou minunat pentru copiii din comunitate. Noul parc oferă facilități excelente pentru sport și recreere, reflectând viziunea lui Brian Filimon asupra importanței mișcării pentru sănătatea tinerelor generații.


„Este, cred, un cadou foarte frumos pentru copii de 1 Iunie. Aici vor putea face sport, în condițiile în care Brian este unul dintre primarii care pun cel mai mare accent pe nevoia de mișcare pentru tinerele generații pe care ni le dorim sănătoase și active”, a adăugat Hurduzeu. (PE)




7 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page