top of page
Poza scriitoruluiVocea Banatului

S-ar vedea actualul șef al ANAF-ului în funcția de ministru al Finanțelor? Ce spune Heiuș

Actualul președinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) nu ar spune „nu” în cazul în care i s-ar propune să preia postul de ministru al Finanțelor. În cazul în care rotația premierilor, așteptată să aibă loc în mai acest an, va implica și schimbarea unor portofolii între PSD și PNL.

Cel puțin asta reiese din răspunsul pe care l-a dat Heiuș unei întrebări pe acest subiect. Și anume, de la actualul șef al ANAF-ului s-a vrut să se afle, în contextul în care la nivelul PNL-ului, la un moment dat, când s-a discutat despre Ministerul Finanțelor, a fost vehiculat și numele său, Heiuș a fost întrebat dacă i s-ar propune această funcție ar accepta.

Orice om care lucrează în administrație sau care are o activitate politică își dorește să fie ministru. E firesc să aibă acest obiectiv”, a răspuns Heiuș, la Digi24.

Rocada premierilor ar urma să aibă loc în mai

La finalul anului trecut, premierul Ciucă spunea, răspunzând unei întrebări din partea presei, că rotația premierilor se va face, așa cum s-a convenit la nivelul Coaliției de guvernare, la finalul lunii mai.

„În acordul pe care l-am agreat atunci când s-a constituit Coaliția am convenit ca rotirea să se facă la finele lunii mai și se va face rotirea așa cum am agreat”, a declarat Nicolae Ciucă, în 29 decembrie.

Sursa: national.ro

Sursa foto: Facebook Heius Lucian Ovidiu

0 afișări0 comentarii

Comentários


bottom of page