top of page
Poza scriitoruluiVocea Banatului

S-a rupt lanțul de iubire?

Semne că lucrurile nu merg tocmai bine între PNL și USR au apărut încă din luna decembrie, imediat după alegeri, atunci când cele două formațiuni au avut nevoie de lungi discuții pentru a-și împărți ciolanul. Desigur, fiecare încerca să îl tragă de partea lui și, așa cum era de așteptat, prietenia din coaliția de guvernare este de atunci doar de suprafață.

Unul dintre cele mai recente episoade elocvente în acest sens vine de la centru: răbufnirea lui Clotilde Armand în plenul Consiliului Local. Aceasta i-a numit „schizofrenici” pe cei de la PNL pentru că nu au vrut să îi voteze un proiect de hotărâre care avea rolul de a reduce intervenția companiei de salubritate publică până la finalul anului, dar și despre asocierea cu un ONG condus de un membru USR-PLUS. În acest caz, cei de la PNL au afirmat că ar trebui să existe o dezbatere și să hotărască împreună cu cine ar trebui să se asocieze Primăria Sectorului 1 și nu să aleagă un ONG condus de un membru de partid.

Nu este singura dată când Clotilde Armand se întoarce împotriva liberalilor. Primarul din Sectorul I i-a acuzat pe cei din PNL de fapte cu iz penal.

0 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page