top of page
Poza scriitoruluiVocea Banatului

Regele Charles ar urma să vină în România în iunie/Prima vizită oficială la noi în țară după încoronare

Actualizată în: 21 mai



La doar câteva zile de la ceremonialul de încoronare ce a avut loc la Londra, o informație – venită deocamdată pe surse – dă ca posibilă o primă vizită în România a Regelui Charles al III-lea, la începutul lunii viitoare.


Și anume, Regele Charles al III-lea ar urma să viziteze România pe data de 2 iunie, anunță G4Media.ro, în baza unor surse oficiale. Ar fi, astfel, prima vizită în țara noastră a Regelui Charles, după încoronare.


Când s-ar fi convenit vizita


De altfel, s-a mai aflat că vizita ar fi fost stabilită chiar la ceremonia de încoronare, la care au participat președintele Klaus Iohannis împreună cu soția, Carmen, precum și principesa Margareta, alături de Principele Consort Radu.


Rămâne de văzut ce detalii oficiale se vor anunța, în perioada următoare, cu privire la vizita pe care ar urma să o facă la noi în țară, peste doar câteva săptămâni, suveranul britanic.


Ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea a avut loc sâmbătă, 6 mai, la Westminster Abbey, din Londra. Preşedintele Iohannis a participat la festivităţile dedicate încoronării Regelui Charles al III-lea şi a Reginei Camilla.

Sursa: national.ro

Sursa foto: Facebook Klaus Iohannis Preşedinte – România Normală


0 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page