top of page
Poza scriitoruluiVocea Banatului

Prima ediție a Târgului de Vară organizat în comuna Vermeș a fost un real succes

Actualizată în: 21 mai




Printre târgurile agricole din județul Caraș-Severin și-a făcut apariția un nou eveniment: Târgul de Vară organizat în comuna Vermeș. Este vorba despre un târg organizat de Direcția Agricolă Caraș-Severin în parteneriat cu Primăria Comunei Vermeș, și care promite să devină un etalon printre expozițiile de profil. Mai mulți expozanți și multe teme de discuții au atras atenția vizitatorilor, dar și pe cea a autorităților din domeniu.

Initiativa a fost primită pozitiv nu doar de fermieri, ci și de autorități care au participat în număr mare la deschiderea evenimentului. Printre aceștia s-au numărat: domnul Flavius Nedelcea – Secretar de stat în Ministerul Economiei, primarul comunei Măureni- Brian Filimon, primarul comunei Birda- Marius Stoian, președintele- director general al Casei de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin- Ionuț Popovici dar și alți participanți de seamă.

„Țin să felicit Direcția Agricolă în calitatea sa de co-organizator, precum și pe toți susținătorii acestei prime ediții de succes a târgului organizat în comuna noastră. Este o bucurie să văd fermieri prezenți la acest eveniment și îi felicit pentru asta. Agricultura trebuie să devină motorul economiei românești. Contextul actualul este unul provocator și, cu toate acestea, vedem fermieri din ce în ce mai performanți, care devin vectori în schimbarea mentalității în agricultura românească. Perioada 2022-2027 va fi de tranziție, iar cuvântul definitoriu va fi «performanța». Îmi doresc foarte mult ca la următoarele ediții să vedem cât mai mulți expozanți și participanți beneficiari sau interesați de agricultură, pentru că țara noastră, judetul nostru, are un potențial fantastic în acest sens. Cu siguranță ne revedem din nou și anul viitor!“, a declarat primarul comunei Vermeș, Ion Iacob Damian.




0 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page