top of page

Prețul apei și al canalizării, „o aberație care trebuie remediată”

Actualizată în: 5 iun.



Prețul exorbitant al apei potabile și canalizării în Reșița înconjurată de lacuri a fost adus în discuție de candidatul PSD la Primăria Reșița. Într-o declarație recentă, Popovici a criticat tariful actual de 12,48 lei/metru cub, pe care l-a numit „o aberație care trebuie remediată”.



„Prețul apei potabile și al canalizării în Reșița au crescut exagerat de mult în ultimii ani pentru un oraș înconjurat de lacuri. Tariful actual este de 12,48 lei/metru cub. O aberație care trebuie remediată”, a declarat Popovici, subliniind necesitatea unei intervenții urgente pentru a aduce tarifele la niveluri normale.


Pentru a rezolva această problemă și a aduce un echilibru în ceea ce privește costurile serviciilor de apă și canalizare, Ionuț Popovici a propus următoarele măsuri:


- scăderea prețului apei și canalizării „Cu siguranță, voi lucra pentru scăderea prețului apei și canalizării în Reșița. Reșițenii trebuie să beneficieze de servicii de calitate, la costuri normale”, a afirmat Popovici. El consideră că prețurile excesive nu sunt justificate și că este necesar să se acționeze pentru a le aduce la un nivel rezonabil.


- colaborare cu autoritățile județene Popovici a menționat că va colabora strâns cu Silviu Hurduzeu, viitorul președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, pentru a implementa aceste schimbări. „Împreună vom transforma Aquacaraș într-un serviciu pentru reșițeni, nu împotriva lor”, a declarat el.


O colaborare eficientă între primărie și autoritatea județeană este esențială pentru a aduce schimbările necesare în domeniul serviciilor de apă și canalizare.

(PE)




5 afișări0 comentarii

Comentarii


bottom of page