top of page

Premierul Marcel Ciolacu, la Zorlențu Mare: PSD sprijină dezvoltarea județului Caraș-Severin



Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu au fost prezenți zilele trecute în comuna Zorlențu Mare, reafirmând angajamentul partidului de a susține dezvoltarea județului.


La eveniment au participat peste 600 de persoane, inclusiv prim-ministrul Marcel Ciolacu și vicepremierul Sorin Grindeanu, demonstrând astfel suportul puternic al conducerii naționale pentru proiectele locale.


„Partidul Social Democrat este alături de Caraș-Severin și sprijină proiectele noastre de dezvoltare a județului”, a declarat Hurduzeu. „Am vrut neapărat ca oficialitățile de la București să discute și cu oamenii din zona rurală a județului nostru pentru a vedea care le sunt așteptările din perspectiva calității vieții, a salariilor și pensiilor, dar și a infrastructurii de care beneficiază.”


Întâlnirea de la Zorlențu Mare a oferit o oportunitate crucială pentru locuitorii județului de a interacționa direct cu liderii PSD, exprimându-și preocupările și așteptările. Hurduzeu a subliniat că feedback-ul primit a fost extrem de pozitiv, demonstrând că locuitorii din Caraș-Severin recunosc eforturile PSD de a îmbunătăți viața oamenilor simpli.


„Feedback-ul este foarte bun tocmai pentru că am ajuns în punctul în care cărășenii realizează că PSD este partidul care se gândește la oamenii simpli și încearcă să-i ajute”, a adăugat Hurduzeu.


În același timp, candidatul PSD a mulțumit primarului din Zorlențu Mare, Marius Ișfan, pentru ospitalitatea și sprijinul acordat. „Îi mulțumesc gazdei noastre, primarul Marius Ișfan, pentru primirea călduroasă și pentru încrederea pe care mi-a acordat-o în momentul în care a decis să se alăture echipei pe care o conduc. Facem echipă pentru Zorlențu Mare și pentru Caraș-Severin.”


Hurduzeu a încheiat prin a face un apel către cetățeni să participe activ la alegerile din 9 iunie, susținând candidații PSD la primării, consiliile locale și Consiliul Județean. „Pe 9 iunie, votați candidații Partidului Social Democrat la primării, consiliile locale și cel județean și Silviu Hurduzeu pentru președinția Consiliului Județean”, a îndemnat el.


Cu o viziune clară pentru viitor și un suport puternic din partea conducerii naționale, Silviu Hurduzeu și echipa sa promit să aducă îmbunătățiri semnificative în județul Caraș-Severin, punând accent pe nevoile și așteptările locuitorilor din toate colțurile județului.

(PE)



2 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page