top of page
Poza scriitoruluiVocea Banatului

Petrecere până la miezul nopții de ,,Zilele orașului Moldova Nouă”. Ce surprize au pregătit organizatorii?

Actualizată în: 21 mai



Muzica, dansul, voia bună și bucatele alese vor fi piesele de rezistență pregătite de organizatori, spre sfârșitul acestui weekend, cu ocazia sărbătorii urbane.


Interpreți de calibru vor urca pe scena din Moldova Nouă, în perioada 12-15 august, sărbătoarea orașului fiind astfel presărată cu un mozaic muzical de excepție. În acest sens, din programul dedicat marelui eveniment nu vor lipsi muzica populară românească și muzica sârbească, cum de altfel nu vor lipsi nici cele mai noi melodii lansate de cei mai îndrăgiți soliști pop.


Referitor la artiștii care vor urca pe scenă, spre încântarea participanților, iată mai jos programul manifestărilor:


  1. vineri, 12.08.2022, ora 19.00, Faleza Dunării: spectacol folcloric susținut de artiștii: Geanina Boboiescu, Oana, Raluca și Adrian Stanca;

  2. sâmbătă, 13.08.2022, ora 19.00, Faleza Dunării: spectacol folcloric susținut de artiștii: Amalia Tudose, Alexandra Dimitrovici, Mirela Petrean;

  3. duminică, 14.08.2022, oră 19.00, Faleza Dunării: spectacol oferit de Puiu Codreanu (muzică populară și de petrecere) și Neda Ukraden (muzică sârbească);

  4. luni, 15.08.2022, ora 19.00, Faleza Dunării: spectacol muzical oferit de artiștii: Carmen de la Sălciua, Dorian Popa, Anna Lesko; dans modern oferit de trupele de dans din cadrul Casei de Cultură Moldova Nouă: Energy și Icy.


De Ziua Marinei, 15.08.2022, nu va lipsi tradiționala paradă a navelor, aceasta fiind programată să aibă loc în intervalul orar 19.45-20.00.


Evenimentul, organizat de Primăria și Consiliul Local Moldova Nouă, se va încheia cu un spectacol de artificii de noapte!


În plus, pentru vizitatorii care doresc să aibă parte atât de muzică bună, cât și de un peisaj de poveste în weekendul prelungit, aceștia pot alege locurile de cazare din zonă, acolo unde vor fi așteptați cu fel și fel de preparate din pește și, bineînțeles, cu gazde dornice să le arate frumusețile Clisurii Dunării.

0 afișări0 comentarii

Comentarii


bottom of page