top of page
Poza scriitoruluiVocea Banatului

Peste 300 de tineri social-democrați, prezenți la alegerile județene ale PSD

Echipa coordonată de Cristian Bejeriță a participat vineri la Conferința de alegeri a Organizației Județene PSD Caraș-Severin unde au fost prezenți peste 1000 de membri.

„Felicitări domnului președinte al organizației PSD Caraș-Severin Silviu Hurduzeu pentru obținerea noului mandat în prezența președintelui PSD, Marcel Ciolacu, prim-vicepreședintelui Sorin Grindeanu, președintelui PSD Timiș, Alfred Simonis, președintelui organizației PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor și a secretarului general PSD, Paul Stănescu”, transmite Cristian Bejeriță, liderul tinerilor PSD.

Membrii TSD Caraș-Severin îi transmit mult succes, putere de muncă și inspirație președintelui Silviu Hurduzeu, arătându-și în același timp aprecierea și recunoștința pentru susținerea organizației de tineret.

„Suntem mândri de faptul că s-a consolidat o echipă ambițioasă, menită să facă performanță, iar tineretul social-democrat joacă un rol important în atingerea tuturor obiectivelor propuse”, mai spune Cristian Bejeriță.

De altfel, o dovadă a puternicei implicări a tineretului în acțiunile partidului este și numărul membrilor prezenți la Conferința de alegeri, care au reprezentat o treime din totalul participanților.

„Pornim la drum cu ambiție și putere de muncă, dornici să ne aducem aportul în realizarea obiectivelor de dezvoltare a județului nostru și a României!”, mai spune liderul TSD Caraș-Severin.

0 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page