top of page
Poza scriitoruluiVocea Banatului

Pep Guardiola şi-a cerut scuze de la arbitrul român Istvan Kovacs

Manchester City și Real Madrid au oferit marţi un spectacol pe cinste în Liga Campionilor. În manșa tur a semifinalelor, „Cetățenii” s-au impus cu scorul de 4-3 împotriva liderului din La Liga, partida fiind arbitrată de românul Istvan Kovacs, care a avut o prestație de excepție.

Partida nu a fost lipsită de incidente, Pep Guardiola și Istvan Kovacs contrându-se în a doua repriză a meciului disputat pe stadionul „Etihad” din Manchester, însă la finalul partidei tehnicianul spaniol a ținut să îi dea dreptate centralului român, prezentându-și scuze, notează Prosport.

În minutul 54 al partidei, tehnicianul celor de la Manchester City a protestat vehement din cauza unui aut dictat de arbitrul român în favoarea lui Real Madrid, iar centralul originar din Carei i-a arătat lui Guardiola cartonașul galben.

La finalul jocului, Pep Guardiola s-a dus să-i prezinte scuzele arbitrului român pentru gestul avut și a rămas impresionat de modul în care Istvan Kovacs a gestionat partida.

„Mi-am cerut scuze aribtrului, a fost doar emoția partidei. Pentru mine, a fost aut în favoarea lui City, dar el a decis altfel. Am reacționat sub impulsul emoției și i-am cerut scuze”.

Sursa foto: Prosport

0 afișări0 comentarii

留言


bottom of page