top of page
Poza scriitoruluiVocea Banatului

O mamă a devenit călău pentru bebelușul său!

Actualizată în: 21 mai



Bebelușul găsit mort în satul Scăiuș din Caraș-Severin a fost omorât chiar de mama lui, care l-a sugrumat până l-a lăsat fără viață.


Detalii șocante sunt aduse în atenția publică de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin. Aceștia au fost sesizați azi-noapte despre întreaga nenorocire. Sâmbătă, în jurul orei 19.00, pe raza satului Scăiuș din comuna Fârliug, la domiciliul femeii în vârstă de 30 de ani, aceasta a sugrumat cu mâinile și i-a obstrucționat mecanic căile respiratorii superioare ale fiului ei, în vârstă de 1 an și 2 luni, provocându-i astfel decesul.


Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin a dispus urmărirea penală față de mamă sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie, luându-se măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore. De asemenea s-a dispus punerea în mişcare a acțiunii penale față de tânăra de 30 de ani, urmând a fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Caraș-Severin cu propunere de arestare preventivă.

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page