top of page
Poza scriitoruluiVocea Banatului

Novak Djokovic, în pas de defilare în finala Australian Open! Cifre extraordinare pentru jucătorul s

Novak Djokovic a avut probleme doar în primul set în semifinala de la Australian Open contra lui Tommy Paul. A pornit ca din pușcă, s-a distanțat la 5-1, însă americanul a avut o răbufnire și a egalat la 5! A fost un simplu foc de paie, pentru că Nole a făcut 6-5 și apoi break chiar dacă Paul a condus cu 30-0.

Novak Djokovic, a 10-a finală la Australian Open.

Următoarele seturi nu au avut istoric. Chiar dacă nu a arătat cel mai bun joc al său sârbul s-a impus cu 6-1, 6-2 și s-a calificat în finala Australian Open. A fost a 10 victorie în tot atâtea semifinale disputate la Antopozi. Și a 27-a victorie consecutivă la turneul din emisfera sudică!

În calea lui Novak Djokovic se va ivi însă un jucător care îi poate face față pe suprafața de la Australian Open: grecul Stefanos Tsitsipas, care a trecut în 4 seturi de Khachanov. Pe lângă premiile impresionante și marele trofeu, meciul dintre cei doi mai are o miză uriașă: câștigătorul va deveni numărul 1 mondial! Cei doi s-au întâlnit de 12 ori până în prezent, fostul lider mondial conducând cu 10-2.

Se declară supermotivat

Sunt recunoscător suporterilor. Îmi dau atâta energie! Nu mai sunt atât de proaspăt ca la începutul turneului. Am muncit mult. Încerc să mă bucur de fiecare moment”, a spus sârbul la final.

Întotdeauna dau tot ce am mai bun, mai ales în Grand Slam-uri, pentru că, în acest moment al carierei, sunt turneele care contează cel mai mult pentru mine. Dar da, am putea spune că, anul acesta, am o motivație în plus. Din cauza accidentării și din cauza a ceea ce s-a întâmplat anul trecut. Vreau să fac totul ca la carte“, a explicat fostul lider ATP.

Sursa: adevarul.ro

Sursa foto: Facebook Novak Djokovic

0 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page