top of page

Normalitate recâștigată cu un zâmbet! Microblanding gratuit pentru persoanele greu încercate

Proiectul „Pay With Smile” va aduce un strop de bucurie celor care, în urma unui eveniment nefericit, au rămas fără sprâncene. Plata pentru intervențiile făcute de specialiști se va face prin zâmbete.

Evenimentul de lansare va avea loc sâmbătă, 25 iunie, la ora 16.00, la sediul Academiei Prestige Beauty din Reșița. Artiști din toată țara vor executa procedura de microblading pentru persoanele care și-au pierdut sprâncenele în urma unei boli precum cancerul, alopecie sau din cauza unui accident.

Artiștii care doresc să participe (atât la acest eveniment, cât și ca viitori ambasadori Pay With Smile în orașul lor) sunt rugați sa trimită un e-mail la artiști@paywithsmile.ro cu următoarele: o poză (pentru afișul de promovare), numele complet pentru logo personalizat Pay With Smile, portofoliu cu câteva lucrări efectuate, număr de telefon pentru contact.

Clienții care doresc să beneficieze de această procedura în mod gratuit pot trimite e-mail la clienți@paywithsmile.ro cu următoarele: poză cu sprâncenele, copie după scrisoarea medicală în care se atestă boala, număr de telefon pentru contact.

Inițiatorii proiectului își propun să realizeze o serie de evenimente teoretice și practice pentru informarea persoanelor cu privire la reconstrucția sprâncenelor executată corect în cazul unei persoane care și-a pierdut sprâncenele din cauza unuia dintre motivele medicale menționate mai sus.

„Microbladingul și dermopigmentarea sunt tehnici care s-au născut pentru a răspunde acestor nevoi medicale în primul rând, abia mai apoi au ajuns un serviciu de lux.”, spune Carla Laszlo, coordonatoarea proiectului.

„Să readuc zâmbetul pe un chip încercat este cea mai mare bucurie pe care mi-o poate oferi meseria mea!”, spune Alexandra Stănescu, reprezentantă a Asociației Pay With Smile.

Proiectul este finanțat și implementat de Asociația Pay With Smile, în parteneriat cu Prestige Beauty Academy, ANDANA Beauty Clinic și Asociația „Din inimă pentru inimă”.

Parteneri media principali: ROXANA IONEL, BANAT TV, RADIO REȘIȚA, VOCEA BANATULUI.

Sponsori principali: ROXANA IONEL WEB DESIGNER, PRINTEES, ANDANA BEAUTY CLINIC, CASA PIRI ANINA, PHISELLER ROMANIA CARLA LASZLO, MIHAELA FLOREA.

Pentru mai multe informații accesați pagina www.paywithsmile.ro sau 0770165821.


0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page