top of page
Poza scriitoruluiVocea Banatului

Noi informații despre procesul de dopaj al Simonei Halep. „Este ciudat. Au refuzat probele”

Actualizată în: 21 mai



Firicel Tomai a antrenat-o cu mulți ani în urmă pe Simona Halep și are informații despre cazul judecat de o organizație independentă, Sports Resolutions.


Simona Halep a fost acuzată că s-a dopat.


Judecata cazului de dopaj a Simonei Halep, bate pasul pe loc, după ce procesul a fost amânat de două ori până acum.


Firicel Tomai, fost antrenor al sportivei, spune că se întâmplă ceva ciudat în cazul Simonei Halep, care este suspendată încă din august 2022.


„Simona se luptă cu două amânări, procesul trebuia să aibă loc de două ori până acum, dar a fost amânat din diverse motive. Au fost trimise eșantioane fizice, medicamentele sau bidonul, și din câte știu au fost refuzate, s-a cerut o expertiză la laborator. Este ciudat că se fac aceste amânări, este în detrimentul Simonei. Dar ea are vârsta și calitățile necesare încât să mai poată juca tenis 3-4 ani”, a precizat Tomai la „DigiSport Matinal”.


Simona Halep (31 de ani) , aflată acum pe locul 25 WTA deși nu a mai jucat o partidă oficială din august 2022, e în continuare suspendată provizoriu din circuitul WTA. Ea a picat testul anti-doping la US Open.


Ea se arată astfel încrezătoare că va scăpa de suspendare până la turneul ei preferat, Roland Garros (28 mai – 11 iunie).


Sursa: adevarul.ro

Sursa foto: Facebook Simona Halep

0 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page