top of page
Poza scriitoruluiVocea Banatului

Meci maraton, duel spectaculos pe zgura de la Roland Garros! Nadal, victorie senzațională în fața lu

Rafael Nadal și-a trecut în palmares o nouă victorie senzațională! Și un succes cu atât mai remarcabil cu cât a fost obținut în fața lui Novak Djokovic. Un duel între doi adversari de legendă, care intră în istoria tenisului, nu doar pentru schimburile spectaculoase de mingi, ci și ca urmare a faptului că meciul a durat peste patru ore și s-a încheiat târziu în noapte.

Rafael Nadal a făcut încă un pas important în lupta pentru trofeul actualei ediții a Grand Slam-ului de la Paris. Spaniolul s-a calificat în semifinale, la Roland Garros, după ce a trecut de sârbul Novak Djokovic, scor 6-2, 4-6, 6-2, 7-6(4).

„Oameni buni, serios, asta e o nebunie!”

Până să înceapă meciul, actualul lider al ierarhiei mondiale a avut parte de o primire nu tocmai călduroasă. La momentul în care a intrat Djokovic pe teren, din tribună s-au auzit huiduieli. John McEnroe, fost număr unu mondial și unul dintre cele mai cunoscute nume din tenisul mondial a comentat pe marginea a ceea ce s-a auzit din tribune.

„Din păcate, de data asta au fost huiduieli. Oameni buni, serios, asta e o nebunie! Omul ăsta e o legendă a sportului nostru, iar acum pășește pe teren pentru unul dintre cele mai tari meciuri. Poate nu veți mai avea ocazie să îi vedeți vreodată unul împotriva celuilalt”, a spus John McEnroe, la microfonul Eurosport, conform gsp.ro.

Reacția lui Nadal după meciul care l-a dus în semifinalele Roland Garros

După încheierea înfruntării din sferturi, Nadal nu și-a ascuns emoția. „Ca să îl învingi pe Novak există o singură metodă – să joci la cel mai bun nivel al tău de la început până la final”, a spus Nadal, citat de news.com.au. „Noaptea asta a fost una dintre nopțile magice pentru mine”, a adăugat jucatorul spaniol.

După meci, Djokovic l-a felicitat, într-o conferință de presă, pe Nadal, pentru victorie.

Sursa foto: Facebook Rafael Nadal

0 afișări0 comentarii

コメント


bottom of page