top of page

Lucian Voina - un campion al educației și administrației pentru Caraș-Severin



Lucian Voina, candidatul Alianței Dreapta Unită la Consiliul Județean Caraș-Severin, se prezintă ca un om dedicat educației, familiei și administrației publice. Cu o carieră solidă și o determinare neclintită, Voina promite să aducă o schimbare pozitivă în județ, punând accent pe nevoile cetățenilor.



Născut la Reșița, Lucian Voina, în vârstă de 45 de ani, și-a început parcursul educațional la Liceul de Arte „Sabin Păuța” din Reșița. Studiile universitare le-a finalizat la Academia de Muzică din București, iar de 22 de ani este profesor titular la același liceu unde a fost elev. În plus, Voina a absolvit un masterat în Administrație Publică Europeană la Universitatea Eftimie Murgu din Reșița.


„Sunt un familist convins, tatăl unui băiat şi am crezul că familia trebuie să rămână nucleul de bază al societăţii”, a declarat Voina, subliniind importanța valorilor familiale în viața sa și în viziunea sa politică.

Voina își exprimă mândria pentru munca sa de profesor, unde, prin talentul său pedagogic, reușește să cizeleze tineri talentați, transformându-i în artiști desăvârșiți. „Îmi place să cred că prin prisma meseriei cizelez şi formez copii cu un real talent în zona vocaţională, ei fiind nişte diamante neşlefuite cărora eu le pot da strălucirea necesară desăvârşirii lor ca artişti”, a spus el.


Pe lângă cariera sa educațională, Lucian Voina și-a construit și o carieră solidă în administrația publică. A ocupat funcții de consilier local, viceprimar al municipiului Reșița și consilier județean în Consiliul Județean Caraș-Severin. Toate aceste experiențe îl recomandă pentru o nouă candidatură la funcția de consilier județean.


„Pe plan politic şi administrativ pot spune că am rămas acelaşi om dedicat, aplicat, asumat, consecvent, perseverent şi tot mai determinat în a-mi pune toată experienţa dobândită în zona administrativă în slujba cetăţeanului”, a afirmat Voina.


Cu un angajament ferm pentru o administrație centrată pe nevoile cetățenilor, Voina face un apel la alegători să sprijine Alianța Dreapta Unită în alegerile din 9 iunie. „Aşadar, pe 9 iunie puteţi da şansa unor tineri foarte determinaţi să vă reprezinte cu onestitate şi demnitate în noul plen al Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Alianţa Dreapta Unită este singura alternativă viabilă în Caraş-Severin!”, a concluzionat Lucian Voina.       

    (PE)





13 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page