top of page

Lucian Voina: „Sănătatea trebuie să fie o prioritate pentru Caraș-Severin”




Lucian Voina, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de consilier județean, susține că sănătatea trebuie să fie o prioritate absolută pentru județul Caraș-Severin. Într-o declarație fermă și vizionară, Voina a subliniat necesitatea urgentă de modernizare a spitalelor și clinicilor din județ, precum și dotarea acestora cu echipamente de ultimă generație.



„Fără niciun dubiu, sănătatea trebuie să fie o prioritate pentru Caraș-Severin. Spitalele și clinicile județului au nevoie urgentă de modernizare și de echipamente de ultimă generație. Voi susține în plenul Consiliului Județean orice proiect pentru a asigura finanțarea adecvată și voi colabora cu experți pentru a îmbunătăți serviciile medicale”, a declarat Voina.


Candidatul Alianței Dreapta Unită a evidențiat importanța colaborării cu experți în domeniul medical pentru a aduce îmbunătățiri semnificative serviciilor de sănătate din Caraș-Severin. În plus, el a anunțat că va promova activ programe de prevenție și educație pentru sănătate, subliniind necesitatea ca toți cetățenii să aibă acces la informații și servicii medicale de calitate.


„De asemenea, voi promova programe de prevenție și educație pentru sănătate, asigurându-mă că toți cetățenii au acces la informații și servicii medicale de calitate. Cu mine în Consiliul Județean, locuitorii din Caraș-Severin vor beneficia de îngrijire medicală corespunzătoare și de un sistem de sănătate demn de secolul 21”, a adăugat Voina.


Lucian Voina a promis că va susține orice inițiativă menită să asigure finanțarea adecvată pentru sistemul de sănătate județean, angajându-se să colaboreze strâns cu specialiști pentru a implementa cele mai bune soluții.


„Pe 9 iunie, votați Dreapta Unită pentru un sistem de sănătate modern și eficient în Caraș-Severin”, a încheiat candidatul, apelând la cetățeni să susțină platforma sa de reformare a serviciilor medicale prin votul lor.       

    (PE)





7 afișări0 comentarii

コメント


bottom of page