top of page

Ionuț Popovici susține accesul gratuit la transportul public pentru persoanele vârstnice



Candidatul Partidului Social Democrat la Primăria Reșița a adus în atenția publicului o problemă importantă legată de accesibilitatea transportului public în comun pentru persoanele vârstnice din oraș. Ionuț  Popovici a subliniat că dificultățile întâmpinate de această categorie de cetățeni nu se rezumă doar la prețul biletelor, ci și la planurile administrației actuale de a introduce plata exclusivă cu cardul în noile tramvaie.


„Mă alătur vocilor care atrag atenția asupra problemelor de accesibilitate la transportul public în comun din Reșița, în special pentru persoanele vârstnice. Nu mă refer doar la prețul biletelor, ci și la faptul că actuala administrație plănuiește ca, în noile tramvaie, plata să poată fi posibilă doar cu cardul”, a declarat Popovici.


În contrast cu această politică, Popovici a subliniat că, în mandatul său, va asigura posibilitatea achiziționării de bilete fizice pentru toți călătorii, inclusiv pentru persoanele vârstnice. „Cu siguranță va exista posibilitatea de a cumpăra bilete fizice. Nu-i putem obliga pe călători să aibă carduri pentru a utiliza mijloacele de transport în comun”, a afirmat el.


Pe lângă aceasta, candidatul PSD a promis că va extinde facilitățile de transport gratuit pentru elevi și va include și pensionarii cu venituri mici în această categorie. „n plus, pe lângă elevi, și pensionarii cu venituri mici vor putea circula gratuit”, a adăugat el.


Această declarație evidențiază angajamentul lui Ionuț Popovici față de nevoile reale ale comunității, în special față de cei mai vulnerabili dintre locuitorii orașului. Accesul la transportul public este un drept fundamental și trebuie să fie asigurat pentru toți cetățenii, indiferent de vârstă sau de situația lor financiară.


În lumina acestor promisiuni, cetățenii Reșiței sunt așteptați să ia în considerare opțiunile care le sunt prezentate în cadrul competiției electorale și să își exprime votul în funcție de candidatul care oferă cele mai bune soluții pentru problemele lor cotidiene. Cu o abordare orientată către nevoile reale ale comunității, Reșița poate spera la un viitor mai luminos și mai incluziv pentru toți locuitorii săi.

(PE)



2 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page