top of page

Ionuț Popovici redă Reșița reșițenilor: proiecte transparente și decizii luate împreună cu cetățenii





Ionuț Popovici, candidatul PSD la Primăria Reșița, a adus în atenția publicului o serie de probleme care, în opinia sa, au afectat în mod negativ orașul în ultimii ani. Popovici susține că reșițenii s-au trezit cu o serie de proiecte impuse, fără a fi consultați, proiecte care au consumat resurse considerabile din bugetul local.



Proiecte inutile și cheltuieli exagerate


„Reșițenii s-au trezit în ultimii ani cu tot soiul de proiecte pe care nu și le-au dorit. Bani grei din bugetul orașului s-au dus pe studii de fezabilitate pentru investiții complet inutile”, a declarat Ionuț Popovici. Candidatul a punctat faptul că locuitorii nu au fost consultați în privința unor schimbări majore precum circulația pe o singură bandă sau plantarea de platani și arbuști importați la prețuri exagerate.


O nouă viziune pentru Reșița


Ionuț Popovici propune o schimbare radicală în modul de administrare a orașului, bazată pe transparență și participare activă a cetățenilor. „Ce am pregătit pentru Reșița? O relație deschisă cu locuitorii, discuții periodice organizate atât în primărie, cât și în cartiere. Reșițenii vor fi parte din transformarea orașului, pentru că acesta nu este proprietatea primarului, ci aparține celor care locuiesc aici”, a spus Popovici.


Participare și transparență


Candidatul PSD promite că toate deciziile importante vor fi luate în urma unor consultări extinse cu locuitorii. „Deciziile nu aparțin unui grup restrâns de oameni, ci majorității. Toate proiectele vor fi prezentate, dezbătute și îmbunătățite cu ajutorul reșițenilor”, a adăugat el.


Concluzii


În final, Ionuț Popovici subliniază că administrația orașului trebuie să reflecte dorințele și nevoile locuitorilor. Numai printr-o colaborare strânsă între autorități și cetățeni, Reșița poate să se dezvolte în direcția dorită de comunitate. Această viziune pune bazele unui nou capitol pentru Reșița, unul în care fiecare locuitor are un cuvânt de spus în transformarea orașului. (PE)




2 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page