top of page

Ionuț Popovici – propuneri concrete pentru locuri de muncă bine plătite la Reșița



Ionuț Popovici, candidatul PSD la Primăria Reșița, atrage atenția că promisiunile făcute de primarul Nelu Popa încă din anul 2016 privind atragerea unor investitori de renume și generarea a sute de locuri de muncă nu s-au concretizat.



„Promisiunile lansate de Nelu Popa încă din anul 2016 cu privire la crearea de noi locuri de muncă s-au dovedit a fi doar vorbe în vânt. Fabrica de armament Rheinmetall, mai apoi Tesla și ulterior sutele de locuri de muncă pe care ar fi trebuit să le ofere investitorii din Parcul Industrial, totul a fost doar gragară politică”, a declarat Popovici.


El a evidențiat că lipsa acțiunilor concrete a dus la o stagnare economică și la dezamăgirea cetățenilor, care încă așteaptă dezvoltarea promisă.


În contextul acestor nemulțumiri, Ionuț Popovici a prezentat propriul său plan pentru revitalizarea economiei locale și crearea de locuri de muncă bine plătite.


Candidatul PSD propune ca Primăria să ofere companiilor hale gata ridicate în Parcul Industrial, facilitând astfel instalarea rapidă a acestora și demararea activităților economice. „Actualele condiții impuse de administrația locală i-au făcut pe mulți investitori să întoarcă spatele Reșiței. Este momentul ca munca reșițenilor să fie apreciată cu adevărat în orașul lor”, a spus Popovici, care promite că va crea un mediu favorabil pentru investitori, oferindu-le nu doar infrastructura necesară, dar și suport logistic și birocratic. „Primăria trebuie să fie un partener, nu un obstacol”, a explicat Popovici. Acest suport va include reducerea birocrației și facilitarea obținerii autorizațiilor necesare pentru demararea și extinderea afacerilor.


Ionuț Popovici își dorește să transforme Reșița într-un oraș prosper, în care cetățenii să aibă acces la locuri de muncă bine plătite și condiții de trai mai bune. „Este timpul ca Reșița să devină un pol de atracție pentru investitori și un loc în care fiecare cetățean să-și poată construi un viitor sigur și prosper”, a concluzionat candidatul PSD.

(PE)



5 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page