top of page

Ionuț Popovici promite revoluție în sistemul de parcare din Reșița



Ionuț Popovici, candidatul PSD la Primăria Reșița, a lansat recent o declarație îndrăzneață în care își exprimă nemulțumirea față de situația actuală a parcărilor din oraș și prezintă măsurile pe care intenționează să le implementeze dacă va fi ales primar.



„Reșița s-a transformat în ultimii ani într-un oraș al parcărilor cu plată. Singurele spații unde poți parca gratuit sunt cele din preajma supermarketurilor. O aberație!”, a declarat Popovici. El consideră că sistemul actual de parcare este inechitabil și împovărător pentru cetățeni, motiv pentru care propune o serie de schimbări radicale.


Iată principalele măsuri propuse de Ionuț Popovici:


- reducerea tarifelor. „Vom micșora tarifele pentru parcările cu plată. Este inadmisibil ca cetățenii să fie nevoiți să plătească sume exorbitante pentru a-și parca mașinile”, a explicat candidatul.

- locuri de parcare gratuită în zona spitalelor și a instituțiilor publice. Popovici subliniază importanța accesului facil la instituțiile de sănătate și publice, declarând că „nimeni nu ar trebui să fie nevoit să plătească pentru a-și parca mașina când merge la spital sau la primărie”.


- bonificații pentru reșițenii care au deja abonament pentru parcările de reședință. Pentru a încuraja folosirea parcărilor de reședință, Popovici propune bonificații și reduceri semnificative pentru cei care dețin deja abonamente.


- 15 minute de gratuitate pe toate locurile cu taxă. „Este esențial să oferim o fereastră de timp gratuită pentru cei care au nevoie să facă opriri scurte în oraș. 15 minute de gratuitate vor facilita activitățile cotidiene fără a pune presiune pe bugetul cetățenilor”, a argumentat Popovici.

(PE)




3 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page