top of page

Ionuț Popovici promite modernizarea infrastructurii în toate cartierele Reșiței



Candidatul PSD la Primăria Reșița și-a exprimat recent indignarea față de starea actuală a infrastructurii din multe cartiere ale orașului. Într-o declarație vehementă, Popovici a criticat faptul că, în anul 2024, numeroase cartiere din Reșița încă nu beneficiază de apă curentă, canalizare și asfalt.



„În anul 2024, Reșița încă are cartiere care nu beneficiază de apă curentă și de canalizare, iar pe unele străzi nu au nici măcar asfalt. Toate proiectele din ultimii ani s-au axat pe zonele centrale sau cu circulație intensă, așa că mare parte dintre reșițeni au fost pur și simplu ignorați”, a declarat Popovici. El consideră că dezvoltarea echitabilă a orașului a fost neglijată, iar cetățenii din cartierele periferice au fost lăsați în urmă.


Pentru a remedia această situație, Ionuț Popovici a propus un plan ambițios de modernizare a infrastructurii care să includă toate cartierele orașului, nu doar zonele centrale:


- asfaltarea străzilor în toate cartierele orașului: „Vom asfalta toate străzile din Reșița, inclusiv pe cele laterale. Fiecare cetățean merită să aibă acces la drumuri de calitate, indiferent de zona în care locuiește”, a subliniat candidatul PSD.


- modernizarea rețelelor de apă și canalizare: Popovici a promis că va investi în extinderea și modernizarea rețelelor de apă și canalizare, astfel încât toate cartierele să beneficieze de aceste servicii esențiale. „Accesul la apă curentă și canalizare este un drept fundamental. Nu putem vorbi de un oraș modern fără aceste facilități de bază”, a declarat el.


- dezvoltarea uniformă a orașului: Popovici a criticat accentul pus pe dezvoltarea doar a zonelor centrale și a promis că, sub administrația sa, toate cartierele vor beneficia de investiții și îmbunătățiri. „Este timpul să ne concentrăm și pe cartierele care au fost neglijate până acum. Fiecare reșițean contează și trebuie să beneficieze de aceleași condiții de trai”, a afirmat el.

(PE)



3 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page