top of page
Poza scriitoruluiVocea Banatului

Ionuţ Popovici i-a dăruit lui Romeo Dunca un volan de camion: „Poate o să vă întoarceţi la prima dragoste…”

Actualizată în: 21 mai



După modelul circului, ocazional, ce-i drept, din Parlamentul României, şi consilierii judeţeni cărăşeni au avut parte, în şedinţa de joi, de un spectacol care a stârnit hohote de râs printre cei prezenţi în Sala de şedinţe a Palatului Administrativ din Reşiţa.


La un moment-dat, la începutul şedinţei, Ionuţ Popovici, despre care toată lumea ştie foarte bine că are o relaţie extrem de încordată cu preşedintele Romeo Dunca, i-a făcut cadou acestuia un volan vechi, cerându-i, în acest fel, demisia. Prin gestul său, consilierul PMP a vrut să-i amintească lui Romeo Dunca de prima sa dragoste.


„Dacă în Moldova un privat a putut să facă un metru de autostradă, dumneavoastră, fiind preşedintele Consiliului Judeţean, n-aţi reuşit să modernizaţi un metru de drum judeţean […] Aveţi o atitudine nedemnă de un preşedinte de Consiliu Judeţean, faţă de noi, consilierii judeţeni, faţă de angajaţii aparatului propriu şi, ceea ce este mai grav, faţă de cărăşeni. Lansaţi tot felul de acuzaţii nefondate în spaţiul public şi poate că în urma cadoului pe care-l veţi primi de la mine veţi deveni mai nostalgic şi o să vă întoarceţi la prima dragoste. Vă dăruiesc un volan de camion, în speranţa că vă veţi întoarce la şoferie, sunt convins că acolo vă pricepeţi foarte bine, deşi, şi acolo, dacă aş mai lua câteva ore de conducere pentru camion, aş fi mai bun ca dumneavoastră”, i-a spus Ionuţ Popovici lui Romeo Dunca.


În replică, preşedintele Consiliului Judeţean a declarat că toate gesturile lui Ionuţ Popovici sunt un foc de paie. „Timpul vă va răspunde la toate. Asta este, ne-am obişnuit cu dumneavoastră, iar în caz că ne veţi părăsi, căci aşa am auzit, că o să plecaţi de-aici, chiar o să-mi pară rău”.

0 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page