top of page
Poza scriitoruluiVocea Banatului

Ion Mocioalcă: „Singura soluție reală și de durată o reprezintă alegerile anticipate”

„Niciodată în istoria țării românii nu au pătimit atât de mult ca acum. Niciodată! Cei mulți au parte doar de minciună, dezinteres, ipocrizie, incompetență, mascarade, ură, atât! Vasilică Cîțu continuă să descrie cu aroganță și la mișto că viitorul sumbru ar fi wow..

Facturile au sărit în aer, scumpiri în lanț, lipsă locuri de muncă, educația la pământ, sănătatea… un basm, familii distruse, nesiguranța zilei de mâine. Acestea sunt realizările mărețe ale acestei guvernări de dreapta. Statisticile oficiale arată limpede că puterea de cumpărare a scăzut cu peste 12%, în timp ce guvernul este preocupat doar de lupta pentru putere în interiorul coaliției”, este de părere senatorul PSD Ion Mocioalcă.

Dezvoltare? Bunăstare? Progres?

„Cum s-ar spune, GHINION! GuWernerul bătăii de joc, guWernerul dealerilor a demonstrat că: singura soluție reală și de durată pentru crizele profunde în care se află țara, o reprezintă alegerile anticipate. E prea mult, iresponsabilii TREBUIE să plece!! Impostura a fost demascată! NU au legitimitate, NU au credibilitate, NU au nicio brumă de compasiune pentru oameni! DESTUL!”, este concluzia evidentă a parlamentarului Ion Mocioalcă.

0 afișări0 comentarii

コメント


bottom of page