top of page
Poza scriitoruluiVocea Banatului

Ion Mocioalcă, politicianul contestat de mulți, susținut de majoritate

În ultimele două decenii, puțini sunt oamenii care pot spune că n-au fost doborâți de nicio furtună, cu atât mai mult dacă fac parte din războiul numit „politică”. Iar unul dintre acești oameni este Ion Mocioalcă.

Indiferent ce ar spune opozanții, Ion Mocioalcă a demonstrat că este cel mai experimentat politician din Caraș-Severin. Dovadă incontestabilă este rezultatul alegerilor din 2016 din Caraș-Severin, atunci când Partidul Social-Democrat pe care îl conducea a trimis în Parlamentul României trei deputați și un senator. În același an, PSD a câștigat și funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin.

Victoriile nu s-au oprit acolo. A reușit să ducă PSD pe culmi și să profite întotdeauna de greșeala adversarului. Cel mai important, Ion Mocioalcă a dovedit că, indiferent de vremuri și de cine deține puterea centrală, el rămâne politicianul care îi are mereu pe oameni aproape. Așa a luat naștere în luna august Alianța „Administrație pentru oameni”, construită de PSD, PMP și PRO România și bazată pe ideea că locuitorii din Caraș-Severin merită mai mult decât a dovedit PNL că poate să le ofere: incompetență, restricții și promisiuni deșarte.

0 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page