top of page

Ion Gurgu promite un viitor mai bun pentru Caransebeș: „Împreună putem reuși!”



Ion Gurgu și-a anunțat candidatura pentru funcția de consilier local la Caransebeș. Cu un background solid în managementul de transport și o experiență vastă atât în România, cât și în Italia, Gurgu promite să aducă schimbări semnificative în oraș.



Născut în Ilova, Caraș-Severin, Ion Gurgu, în vârstă de 42 de ani, a urmat Liceul Grup Școlar Transporturi Auto din Caransebeș, specializarea electromecanic. Apoi și-a continuat studiile în domeniul dreptului la Facultatea de Drept din Cluj. „Am o experiență de peste 15 ani în managementul de transport, începută în Italia și continuată în țara noastră, unde am fondat și conduc o firmă de transport din 2013”, a declarat Gurgu.


Ion Gurgu este membru al Partidului Mișcarea Populară și se implică în mod activ în viața politică locală. „Sunt hotărât să continui proiectul nostru politic prin inițiative și proiecte personale menite să îmbunătățească calitatea vieții tuturor cetățenilor din Caransebeș”, a spus Gurgu.


Candidatul promite să aducă schimbări pozitive și să transforme Caransebeșul într-un loc mai bun pentru toți locuitorii săi.


Ion Gurgu își încheie mesajul cu un apel către cetățeni pentru sprijin și încredere în demersurile sale. „Vă rog să mă susțineți și să mă votați pentru un Caransebeș mai bun! Mulțumesc pentru sprijinul acordat și încrederea dumneavoastră în mine!"       



    (PE)







56 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page