top of page

Ion-Dorin Turău – economist cu experiență, candidat pentru Consiliul Local Reșița



Ion-Dorin Turău, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de consilier local la Reșița, aduce în fața cetățenilor o experiență vastă în mediul privat. Economist de profesie, Turău își propune să aplice cunoștințele și competențele sale pentru a rezolva problemele comunității și a contribui la dezvoltarea orașului.



„Numele meu este Ion-Dorin Turău, am 55 de ani, şi sunt de profesie economist. De peste 30 de ani îmi desfășor activitatea în mediul privat, timp în care am acumulat multă experiență în activitatea economică”, a declarat Turău, subliniind pregătirea sa profesională și angajamentul său față de comunitatea reșițeană.




Turău candidează pentru un loc în Consiliul Local Reșița din partea Alianței Dreapta Unită, dorind să ajungă în această funcție cu votul cetățenilor. „Candidez pentru un loc în Consiliul Local Reşiţa din partea Alianţei Dreapta Unită, unde doresc să ajung cu votul dumneavoastră”, a afirmat el.


În calitatea sa de administrator al mai multor asociații de proprietari, Turău a avut ocazia să interacționeze direct cu locuitorii orașului și să afle despre problemele cu care se confruntă aceștia. „Am ales să mă implic pentru că, în calitatea mea de administrator al mai multor asociații de proprietari, cetățenii îmi semnalează multe lucruri care necesită rezolvare”, a explicat Turău.


În final, candidatul face un apel la reșițeni să voteze pentru Alianța Dreapta Unită pe data de 9 iunie, oferind astfel o alternativă reală la administrația actuală. „Pe data de 9 iunie, reşiţenii au în sfârşit o alternativă reală în Alianţa Dreapta Unită!”, a concluzionat Ion-Dorin Turău.       

    (PE)





28 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page