top of page

Flavius Vasile, despre Caraș-Severin: „Judeţul nostru are un trecut idilic şi merită un viitor modern”



Flavius Vasile, un tânăr de 29 de ani, își aduce aportul la scena politică din Caraș-Severin cu o viziune clară și ambițioasă. Născut și crescut în Reșița, Flavius Vasile își dorește să valorifice potențialul județului său natal, combinând tradiția cu modernitatea, și promite o schimbare semnificativă prin implicarea activă a tinerilor în politică.



Flavius Vasile provine dintr-o familie cu rădăcini adânci în industria siderurgică a Reșiței, bunicii și tatăl său activând în acest sector esențial al urbei. Educația sa este impresionantă: este absolvent de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene la Universitatea de Vest Timișoara și deține un master în securitate și diplomație de la SNSPA. În prezent, urmează cursurile programului masteral de Administraţie Publică Europeană la Universitatea Babeş-Bolyai.


„Cred în potenţialul turistic, social şi economic al Caraşului. Prezentul pan-european ne obligă să valorificăm potenţialul istoric, multietnic şi multicultural al judeţului nostru, precum şi valorile tradiţionale româneşti ce ne înconjoară”, a declarat Vasile.


Pe plan profesional, Flavius Vasile activează în mediul privat ca manager de transport, unde a dobândit abilități esențiale de gestionare și organizare, pe care le consideră utile în administrarea publică.


Tânărul politician este altruist și încrezător în capacitatea generației sale de a schimba aspectul economic și social al județului Caraș-Severin. „Tocmai de aceea m-am implicat în scena politică judeţeană, activând în cadrul Partidului Mişcarea Populară”, a explicat Vasile, menționând că acum candidează pentru Consiliul Judeţean Caraș-Severin sub sigla Alianței Dreapta Unită.


Flavius Vasile se prezintă ca un om onest, perseverent, deschis și comunicativ, și face un apel la dialog cu cetățenii județului. „Vă invit la dialog pe toţi cei dornici să discutăm situaţia politică judeţeană. Ideile dumneavoastră pot avea un reprezentant în forul judeţean. Împreună putem să reuşim schimbarea clasei politice actuale!”


Tânărul politician subliniază că județul Caraș-Severin, cu trecutul său bogat și idilic, merită un viitor modern și promite că tineretul poate aduce această schimbare. „Pe data de 9 iunie, tineretul vă poate aduce schimbarea, în cadrul Alianţei Dreapta Unită!”, a concluzionat el.


Flavius Vasile își pune toată experiența și entuziasmul în slujba cetățenilor, aspirând să aducă un suflu nou în politica județeană și să contribuie la dezvoltarea Caraș-Severinului pe toate planurile.       

    (PE)





15 afișări0 comentarii

Commentaires


bottom of page