top of page
Poza scriitoruluiVocea Banatului

Femeie de 35 de ani, decedată după ce a fost lovită în plină stradă de un bărbat care a dispărut. Poliţia l-a prins însă după doar două ore!

Actualizată în: 21 mai



În această seară, ora 21.10, polițiștii din Caraș-Severin au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că două persoane, o femeie și un bărbat, au fost lovite de un bărbat, care ulterior a părăsit locul faptei. Femeia, de 35 de ani, din Oravița, a fost preluată de ambulanță, în stare gravă și, ulterior, a decedat. În urma loviturilor, bărbatul a fost rănit ușor, ne-a informat Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.


Polițiștii au instituit filtre rutiere și au făcut verificări în vederea depistării bărbatului bănuit, de 31 de ani, și a stabilirii împrejurărilor producerii faptei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin. La nici două ore de la producerea evenimentului, acesta a fost depistat pe raza oraşului Oraviţa, iar acum se află în custodia poliţiştilor.

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page