top of page

Eugen Ionuț Miloș, candidatul dedicat pentru o comunitate mai prosperă în Șopotu Nou




Eugen Ionuț Miloș și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar în comuna Șopotu Nou. Într-o declarație plină de emoție și determinare, Miloș își exprimă angajamentul față de locuitorii săi și dorința de a aduce schimbări pozitive în comunitatea sa.



„Sunt profund emoționat scriind aceste rânduri”, a declarat Miloș. „Sunt exact omul pe care îl știe toată lumea, cu bune și cu rele, cu defecte și calități, cu plusuri și minusuri”. Candidatul evidențiază originile sale umile și determinarea de a servi comunitatea într-un mod dedicat și responsabil.


Miloș a ales să continue să fie parte din familia politică PMP pentru că crede în conceptele și valorile acesteia. „Am decis să continui încă 4 ani în familia PMP pentru conceptele pe care le-am promovat, pentru un viitor mai bun, pentru o viziune mai realistă”, a afirmat el. Această decizie reflectă angajamentul său de a continua lupta pentru progres și dezvoltare în comunitatea sa.


Eugen Ionuț Miloș aduce în discuție și legătura sa cu istoria și tradițiile comunei Șopotu Nou. „Sunt fiu de țărani, oameni muncitori. Totodată, sunt descendent al bunicului meu, Alexa Gârbaci, fost primar al comunei Șopotu-Nou”, a spus el. Miloș speră să urmeze exemplul bunicului său și să îi onoreze memoria prin serviciul său dedicat în funcția de primar.


Candidatul se angajează să fie un partener de încredere pentru locuitorii comunei Șopotu Nou. „La nivelul comunei și al județului, veți putea avea un partener de nădejde, cu care veți putea aduce o picătură de bunăstare și un strop de bucurie în inimile voastre, cetățenii acestui loc de rai numit Șopotu Nou”, a promis Miloș.


La nivel județean, Eugen Ionuț Miloș se bazează pe sprijinul colegilor săi din cadrul Alianței Dreapta Unită. Candidatul își exprimă speranța că împreună vor contribui la progresul și dezvoltarea județului.       

    (PE)





47 afișări0 comentarii

Comentarios


bottom of page