top of page
Poza scriitoruluiVocea Banatului

Darko Siminiceanu, reșițeanul care apără poarta celor de la FC Eindhoven!

Tânărul și talentatul sportiv a semnat contractul cu FC Eindhoven U17 din Olanda. Portarul de 16 ani locuiește de un an în Țara Lalelelor, după ce fusese remarcat de antrenorii olandezi de la Soccer Academy Eindhoven în timpul unor antrenamente tehnico-tactice predate de specialiști de top.

„Darko Siminiceanu a semnat azi cu FC Eindhoven U17. Tânărul portar a fost remarcat la un Elite Training Camp din România de antrenorii olandezi de la Soccer Academy Eindhoven.

În urmă cu un an, Darko s-a mutat în Olanda și s-a antrenat zilnic la Soccer Academy Eindhoven, progresând enorm datorită metodelor moderne de lucru ale tehnicienilor noștri. Darko a făcut azi pasul la juniorii echipei FC Eindhoven, semnând primul său contract adevărat din viața de fotbalist! El a fost reprezentat de mentorul său din Olanda, Andrei Rares Bolma, care se află la al treilea junior român integrat cu succes în fotbalul din Țările de Jos. Felicitări, Darko și mult succes în carieră!”, a transmis Football Academy Eindhoven.

Cu perseverență, pasiune și determinare, orice vis, oricât de îndrăzneț, poate deveni realitate. Bravo, Darko!

0 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page