top of page

Dani Nemeș – Un antreprenor și familist dedicat pentru Reșița



Dani Nemeș, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de consilier local la Reșița, se prezintă ca un om simplu, dar determinat să aducă o schimbare pozitivă în comunitatea sa.



Cu o viață dedicată familiei, sportului și antreprenoriatului, Nemeș își propune să folosească experiența sa pentru a reprezenta cetățenii în Consiliul Local Reșița.


„Cine sunt eu? Sunt un om simplu, mă numesc Dani Nemeș și am 45 de ani. Sunt născut și crescut în Reșița. Sunt un familist, căsătorit, și am doi copii. De asemenea, sunt antreprenor, nu celebru, dar încerc să devin. Pentru asta muncesc zi de zi”, susține Nemeș, evidențiind valorile sale fundamentale și legătura strânsă cu orașul său natal.




Nemeș își amintește cu drag de copilăria sa, când sporturile de echipă au jucat un rol important în formarea sa ca persoană. „De mic am practicat sporturi de echipă, de aceea îmi plac competițiile și cred că pot face echipă alături de colegii consilieri locali ai Alianței Dreapta Unită”.


Privind către viitor, Dani Nemeș se descrie ca un bărbat cu capul pe umeri, cald, dar cerebral, ambițios și determinat. „Am avut momente în viață când a trebuit să fiu puternic și să mă încăpățânez ca să pot face față clipelor mai puțin plăcute. De aceea, cred că experiența antreprenorială precum și cea de viață mă recomandă pentru a reprezenta prietenii, vecinii mei, angajații, antreprenorii în Consiliul Local Reșița.”


Nemeș face un apel către cetățeni să voteze candidații Alianței Dreapta Unită pe toate cele cinci buletine de vot pe 9 iunie, exprimându-și încrederea că împreună pot aduce schimbarea dorită în administrația locală.       

    (PE)





8 afișări0 comentarii

Comentarios


bottom of page