top of page
Poza scriitoruluiVocea Banatului

Cristiano Ronaldo va ajunge pe mâna unui român: Cu cine va lucra la noua sa echipă

După ce va ajunge la Riad, urmând să semneze contractul colosal cu Al-Nassr , Ronaldo se va pregăti sub comanda francezului Rudi Garcia (58 de ani), fost antrenor la Lyon, Marseille sau AS Roma. Obligatoriu, noua echipă a lui Ronaldo va ținti câștigarea campionatului, mai ales că acum, după opt etape, Al-Nassr e pe 2 cu 19 puncte. Lider e Al-Shabab Riad cu 22 de puncte.

Cristiano Ronaldo va ajunge la al 5-lea club din cariera sa, la seniori.

De-a lungul anilor, la Al-Nassr au activat mai mulți români. Regretatul Ilie Balaci (1996-1997) și Mircea Rednic (2004) se regăsesc pe lista antrenorilor care au fost la această grupare. Pe când Al-Nassr a fost pregătită de Walter Zenga (2010), la acest club au fost aduși și doi jucători români: Răzvan Cociș și Ovidiu Petre. Amândoi însă au făcut mai mult tușa. Și pe vremea lui Rednic, acesta a întărit lotul prin aducerea unui român, Adrian Neaga. Degeaba însă! „Puriul“ a fost demis după un mandat cu multe rezultate slabe.

Potrivit paginii de Wikipedia a clubului Al-Nassr Riad, la această grupare activează, inclusiv acum, un român. Vorbim despre maseurul Alexander Vlad, care face parte din stafful antrenorului Rudi Garcia.

În ultimii ani, Al-Nassr a câștigat titlul (2018-2019) și Supercupa Arabiei Saudite (2020). E clar însă că, după sosirea lui Ronaldo, obiectivul principal va fi cucerirea Ligii Campionilor Asiei. În această competiție, formația din Riad are un loc 2, obținut în 1995.

Sursa: adevarul.ro

0 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page