top of page
Poza scriitoruluiVocea Banatului

Ciolacu, de acord cu majorarea salariilor primarilor: „Au rămas încă în grila de…”

Politicianul aflat în fruntea Camerei Deputaților și a PSD-ului se declară de acord cu majorarea salariilor primarilor, a aleșilor locali, susținând că „nu e un fenomen de masă” și că de această creștere a indemnizațiilor ar urma să beneficieze aproximativ 3.100 de persoane.

„Am văzut şi eu ştirile. E complicat să explici celor de acasă, celor care se uită la noi, tehnica legislativă. Sunt de acord cu majorarea salariilor la primari, la cei aleşi, pentru că ei sunt încă… e o diferenţă între Legea 153 şi grila demnitarilor. Au rămas încă în grila de 2017-2018, mi se pare, şi oricum nu vor fi aduşi la zi, vor fi aduşi la anul 2021”, a susținut Marcel Ciolacu, într-un interviu difuzat marţi seară de Antena 3.

Ciolacu: E un lucru corect

Întrebat de unde vor fi găsiţi bani pentru majorarea indemnizaţiior aleşilor locali, Ciolacu a răspuns: „Vorbim de 3.000 de persoane, 3.100, deci nu e un fenomen de masă, dar e un lucru corect”.

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, proiectul de aprobare a OUG 115/2022, aprobând un amendament care prevede creşterea salariilor pentru primari, viceprimari, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene şi a personalului din aparatul de lucru al primăriilor, potrivit Agerpres. S-au înregistrat 168 voturi ‘pentru’, 79 ‘contra’ şi 4 abţineri.

Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu

0 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page