top of page
Poza scriitoruluiVocea Banatului

Cafeaua ta preferată, acum mai aproape de tine! 5 to go deschide a doua locație în Reșița, în mai puțin de un an

Actualizată în: 21 mai



Veste bună pentru cetățenii din Centrul Civic al Reșiței. Încă o locație în care te poți bucura de experiența oferită de cafeneaua 5 to go.

Estera și Alex, cu mult entuziasm și muncă, au reușit să facă diminețile și zilele tuturor mai frumoase, drept urmare au ținut cont de sugestiile oamenilor, au baut o cafea și s-au apucat de treabă pentru a deschide încă un loc superb, cu energie pozitivă.

„Astăzi a fost inaugurată cea de-a doua cafenea 5 to go din Reșița, de data aceasta în partea de sus a orașului, pe BULEVARDUL REVOLUȚIA DIN DECEMBRIE 1989. Trebuie să recunosc că a fost solicitant, însă am făcut totul din suflet și asta s-a văzut în feedback-ul primit. Nu ne gândeam că după doar câteva luni va fi cerere pentru încă o locație, însă am luat în calcul fiecare părere și astfel am reușit să ne extindem și să ne bucuram împreuna cu clienții noștri de micile plăceri ale vieții.


Vă mulțumim și vă așteptăm să ne relaxăm împreună, înainte sau după o zi plină!” ne-au povestit Estera și Alex.

5 to go – 5 ingrediente care îți fac ziua mai frumoasă: gust, profesionalism, promptitudine, ambiție și diversitate.


Gama vastă de produse te așteaptă începând cu ora 07.30 până la ora 18.30 (în zilele de luni-vineri), sâmbătă de la ora 07.30 până la ora 14.30, iar duminică 5 to go își încarcă bateriile pentru o nouă săptămână. Pe lângă cafeaua cu care îți începi diminețile, 5 to go te invită să descoperi preparate atât pentru adulți cât și pentru copii, de la frappe-uri, fresh-uri, ceaiuri, până la croissante, brioșe și multe alte bunătăți.


Vă așteaptă zilnic cu postări fresh pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/5-to-go-Resita-108806641497548/?ref=page_internal

0 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page