top of page
Poza scriitoruluiVocea Banatului

AUR se reinventează în Caraș-Severin!

George Simion, președintele AUR, a participat la o ședință de lucru a noii organizații Caraș-Severin. Oameni noi, sediu nou și o construcție nouă. Alături de liderul AUR au venit oameni de bună credință și cu sufletul alături de România.

În scurtele declarații făcute de George Simion vă redăm esența: „Trebuie să redăm România românilor. În noua structură nu au loc traseiștii politici, mai ales cei din structurile de conducere ale PNL, PSD, UDMR sau PDL, partidele care au vândut România la bucată. Pentru mine, România este totul! Și de aceea îmi doresc de la această țară ceea ce își dorește și imnul nostru: să se trezească și să fie ea însăși. Vreau să trăiesc într-o Românie pe măsura și pe puterile noastre. Vreau să ne cunoaștem măsura, să ne regăsim nu mândria că suntem români, ci mulțumirea că suntem români.

România nu are nevoie să fie nici vreo țară ca afară, nici ca soarele sfânt de pe cer. România are nevoie să fie o casă cât mai plăcută pentru cetățenii ei, indiferent de apartenența etnică sau religioasă.

Hai să fim în România, nu alături de România. Și hai să lăsăm încrâncenările blocajelor ideologice și să ne confruntăm sereni cu adevărul. Căci doar adevărul ne poate face liberi”.

Sursă foto: Facebook George Simion

0 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page