top of page

Angajament și determinare: Mihăiță-Tudorel Pop, candidatul care dă voce comunității din Ticvaniu Mare



Mihăiță-Tudorel Pop, un locuitor dedicat și implicat din satul Secășeni al comunei Ticvaniu Mare, și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar.



Într-o declarație plină de sinceritate și angajament, Pop își prezintă motivația și dorința de a servi comunitatea sa într-un mod mai profund și mai direct.


„Mă numesc Mihăiță-Tudorel Pop, am 47 de ani și locuiesc în satul Secășeni, comuna Ticvaniu Mare”, a declarat Pop. „Sunt căsătorit de 25 de ani și am o fetiță de 10 ani. Sunt absolvent al Colegiului Tehnic Reșița, specialitatea tehnician electromecanic”. Candidatul își descrie parcursul său personal și profesional, evidențiind legătura puternică cu comunitatea și preocuparea sa pentru binele acesteia.

Mihăiță-Tudorel Pop a servit comunitatea sa timp de 6 ani în calitate de consilier local din partea PMP.


„Cred că am reprezentat cu brio cetățenii comunei, tocmai de aceea vă solicităm din nou votul atât pentru funcția de primar, cât și pentru lista de consilieri locali”, a afirmat el. Experiența sa în administrația locală și dedicarea sa față de nevoile comunității îl pregătesc pentru un rol mai activ și mai implicat în dezvoltarea comunei Ticvaniu Mare.


„Sunt determinat și doresc să îmi pot ajuta concetățenii, precum am făcut-o și în mandatul de consilier local”, a adăugat Pop. Angajamentul său față de comunitate și dorința sa de a contribui la binele comun sunt evidente în fiecare cuvânt și acțiune.


La nivel județean, Mihăiță-Tudorel Pop se bazează pe sprijinul colegilor săi din cadrul Alianței Dreapta Unită. „Cu sprijinul colegilor mei, sunt sigur că putem contribui la progresul și dezvoltarea județului nostru”, a subliniat el. Pop își exprimă încrederea în echipa sa și speranța că, împreună, vor aduce schimbări pozitive și vor crea un viitor mai luminos pentru comunitatea Ticvaniu Mare.       

    (PE)





85 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page