top of page

Adrian Conțiu, candidatul pentru o comună mai bună: viziune și angajament pentru Sacu



Adrian Conțiu, un cetățean dedicat și implicat în viața comunității, și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al comunei Sacu.



Cu o experiență îndelungată în administrația publică și o dăruire profundă față de locurile natale, Conțiu își propune să aducă schimbări semnificative și să contribuie la dezvoltarea frumoasei comune Sacu.


„Mă numesc Adrian Conțiu și sunt cetățean al comunei Sacu din anul 2008. M-am hotărât să candidez la funcția de primar al comunei Sacu, pentru că doresc să contribui cu toate cunoștințele mele la dezvoltarea frumoasei noastre comune, lucru la care mă obligă datoria față de acest ținut natal, de care mă leagă copilăria”, a declarat Conțiu.


Cu o carieră dedicată comunității, Adrian Conțiu este pensionar și este consilier local din partea Partidului Mișcarea Populară. „Consider că pe parcursul vieții am deprins cunoștințe suficiente ce pot fi de folos în administrația publică”, a subliniat el. „Dacă mă veți alege în fruntea comunei Sacu, mă voi asigura că, prin administrarea eficientă a fondurilor comunei, vom dezvolta mai multe facilități atât economice, cât și sociale pentru concetățenii mei”.




Promisiunea lui Conțiu de a aduce transparență și integritate în administrația locală reflectă angajamentul său față de cetățeni și față de valorile fundamentale ale unei guvernări responsabile.


Pe plan județean, Adrian Conțiu susține Alianța Dreapta Unită, considerând-o singura alternativă reală pentru județul lor. „Pe 9 iunie vă aștept la vot!” a încheiat el, invitându-i pe concetățenii săi să participe activ la exercițiul democratic și să își exprime votul pentru o comună mai bună și pentru o guvernare orientată către nevoile reale ale oamenilor.


    (PE)






63 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page