top of page

Adrenalină pentru toate vârstele în viitorul parc de aventură din Reșița




Ionuț Popovici a identificat o nevoie urgentă în comunitatea locală: lipsa opțiunilor de divertisment și recreere în oraș. Atât cei care vizitează Reșița, cât și locuitorii săi se confruntă cu o ofertă limitată în ceea ce privește activitățile recreative.



În afara cinematografului și a grădinii zoologice, administrația locală nu oferă prea multe alternative. „Pentru a rezolva această problemă, am pregătit un plan amplu pentru orașul nostru”, a declarat Ionuț Popovici, candidatul PSD la Primăria Reșița. „Am identificat nevoia de a crea un parc de aventură care să ofere o gamă variată de activități distractive și pline de adrenalină pentru vizitatori.”


Parcul de aventură va include facilități precum tiroliene, trasee suspendate, zone de escaladă și chiar posibilități de a practica tir cu arcul sau airsoft. Vor fi oportunități de recreere și distracție pentru toate categoriile de vârstă și pentru toate gusturile.


Popovici a subliniat importanța identificării unei locații potrivite pentru acest parc de aventură, una dintre variante fiind aproape de grădina zoologică. „Aceasta ar permite vizitatorilor să beneficieze de două atracții deosebite într-un singur loc.”


Prin propunerea sa pentru un parc de aventură, Ionuț Popovici vizează nu doar satisfacerea nevoilor de divertisment ale comunității locale, ci și dezvoltarea turismului în Reșița. Acest proiect ar putea atrage un număr mai mare de turiști și ar contribui la creșterea economică a orașului. (PE)


9 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page