top of page

Accident cu trei victime pe DN 6

Actualizată în: 21 mai

Trei persoane, printre care și un minor de 16 ani, au fost rănite aseară într-un accident rutier produs pe DN 6, în localitatea Plugova.


Pompierii cărășeni au fost solicitați înainte în jurul orei 21.30 să intervină la un accident rutier în care a fost implicat un singur autoturism, pe Drumul Național 6, în localitatea Plugova.


La fața locului, echipajele operative din cadrul Punctului de Lucru Băile Herculane și ale Detașamentului Caransebeș au intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, precum și două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin.


În urma evenimentului, au rezultat trei victime: doi adulți, un bărbat în vârstă de 56, respectiv o femeie în vârstă de 48 de ani și un minor, în vârstă de 16 ani, care au fost preluate de către echipajele ambulanțelor SMURD și SAJ. Cele trei persoane, conștiente și cooperante, cu diverse traumatisme, au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin pentru investigații de specialitate.



3 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page